Welk geslacht kan onberispelijk en perfect worden genoemd? In feite definiëren veel dit allemaal onbewust, maar de nieuwsgierigheid zorgt voor zichzelf. Het is altijd interessant hoe alles met andere mensen gebeurt.

Zelfs als je ontdekt dat er in je seksuele relatie niet alle geschreven criteria zijn, is het niet nodig om onmiddellijk boos te zijn. Ideales daarvoor en er is om op hen te focussen en ze te zoeken.

Hebben seksuele relaties en verbonden aan vleselijke uteuchs vaak, maar hoe, hoe de kwaliteit vast te stellen? Dus besloten we te vertellen over de tekenen van perfecte seks waarvoor je kunt bepalen welke seks je hebt en wat er niet in komt.

Eerste functie: gezond stof

Uur, twee, drie … en je jaagt weer en ga opnieuw naar liefde vreugde en ogen branden, en het proces zelf is geen plicht, dan kan zo’n seks worden genomineerd voor de titel van Perfectional.

Tweede teken: u, aarzelt u niet, vertel elkaar over uw erotische fantasieën

In je hoofd zijn er gewelddadige fantasieën, en tegelijkertijd ben je niet bang om een ​​partner over hen te vertellen, dan alleen de perfecte optie. Het zal je helpen om een ​​onvergetelijk plezier te bereiken.

Derde teken: experimenten

Seks verveelt zich nooit voor jou en je partner, omdat je constant experimenteert en probeert op verschillende rollen, plekken en houdingen veranderen.

Vierde teken: wederzijds verlangen

Een van de belangrijkste indicatoren van perfecte seks – als je altijd van elkaar ophaalt. Als het gedwongen is voor iemand, dan zou je niet samen moeten zijn.

Vijfde teken: zonder leugens

Het ergste dat kan gebeuren is om orgasme te simuleren. Dit misleiding is niet alleen een partner, maar ook zelf. Je berooft jezelf gewoon. Probeer uit te leggen wat je plezier brengt.

Zesde teken: gebrek aan egoïsme

Jij, en ik geef je. Het is ook aangenaam om plezier te brengen, evenals het in ruil daarvoor krijgen. Als je alles in orde hebt, is dit uitstekend en perfect.

Zevende teken: alleen partner en seks

Wanneer gedachten over problemen, zorgen en andere huishoudelijke kleinigheden niet lastig vallen tijdens seks, dan feliciteren we u op een ander teken van perfecte seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *